Make your own free website on Tripod.com

Urheilusukelluskerho DELFIN r.y. Vaasa

JÄSENTIEDOTE 15.5.2002 3 / 2002

 

UIMARANTOJEN PUHDISTUS

Uimarantojen jokavuotinen puhdistus aloitettiin taas talkootyönä lauantaina 11.5. Jos haluat vielä osallistua tähän tärkeään työhön, josta saadaan lisäksi rahaa kerhon toimintaan, voit ottaa yhteyttä esim seuraaviin rantojen vastuuhenkilöihin: H.Manninen, J. Hirvelä, T. Holma, J. Koskimäki

 

CMAS P1-KURSSIN AVOVESIKOE

Tämän vuoden P1-kurssin avovesikoe järjestetään 25.-26.5. Rönnskärissä. Lähtö on lauantaina 25.5 klo 8.00 Merimuseon rannasta Palosaarelta. Lastaus aloitetaan jo klo 7.00. Stellalle voi tuoda varusteita jo myös perjantai-iltana klo 19.00-, jolloin siellä on päivystys.

Ruokalista: Ota mukaan lihapullapurkki, jauhelihaa, perunoita,spagettia, tomaattimurskaa ("kolhoosiruoka"), nuotiolla illalla paistettavaksi esim. makkaraa, lihapiirakkaa tms. mitä mieleesi tulee ja mielesi tekee.

Ota syötävää myös aamuksi (kahvi talon puolesta) ja välipaloja päivän mittaan naposteltavaksi.

 

KESÄN SUKELLUSLEIRI

Perinteinen viikon mittainen sukellusleiri järjestetään Rönnskärissä 6.7-14.7. Lähtö on lauantaina klo 12.00 Merimuseon rannasta. (Lastaus aloitetaan jo klo 9.00). Leiriltä paluu on sunnuntaina 14.7. Leiriltä järjestetään myös kauppareissu, jonka yhteydessä leiriltä pääsee pois tai leirille pääsee silloin mukaan.

Leirin aikana majoitutaan telttoihin, joten teltan lisäksi mukaan kannattaa ottaa myös suojamuovia tai -pressua sateen varalta. Leirin ajan Stellalla valmistetaan päivittäin aamupala (kahvi, tee ja puuro) sekä yksi lämmin ateria leiriläisten itse mukaan ottamista ruokatarvikkeista. Leiriviikon ruokalista on nähtävissä viimeistään viikkoa ennen leiriä Stellan ikkunalla ja sitä voi kysyä myös leirin vetäjältä.

Jos olet aikeissa osallistua vain osaan leiristä, ota yhteyttä leirin vetäjään hyvissä ajoissa kuljetusten järjestämiseksi.

Lisätietoja sukellusleiristä kannattaa kysellä H. Manniselta.

 

KESÄN VIIKONLOPPUREISSUT

Kesäkauden suunnittelupalaverissa 11.5. sovittiin kesän viikonloppureissuista Reissuista ilmoitetaan vähintään kaksi päivää ennen reissua Stellan ikkunalla (mm. ruokalista ja kohde). Reissun vetäjiltä voi myös tiedustella, missä päin Stella milloinkin on liikkeellä ja mahdollisuutta tulla mukaan reissulle esim. lauantaipäiväksi.

 

ARKI-ILTA SUKELLUKSET

Sukeltamisesta kiinnostuneet kokoontuvat tiistai-iltaisin Stellalle Merimuseon rantaan klo 17.30. Sieltä lähdetään sukeltamaan lähtijöistä ja kelistä riippuen joko Stellalla tai omilla autoilla jonnekin lähelle.

 

RUOTSIN REISSU

Kesän Ruotsin reissulle lähdetään keskiviikkona 24.7. klo 18.00 Merimuseon rannasta. Ruotsista palataan samaan paikkaan sunnuntaina 28.7. Ruotsin reissu on ensisijaisesti tarkoitettu vähintään P2-sukeltajille lähinnä kohteiden syvyyden takia. Lähtijöiden on myös varauduttava yöpymään teltoissa, sillä kaikki eivät välttämättä mahdu nukkumaan Stellalla. Lisätietoja reissusta voi kysellä J. Koskimäeltä.

 

SYKSYLLÄ ETELÄN AURINKOON?

Syksyksi tai alkutalveksi on taas suunnitteilla reissuja etelän vesille. Matkakohteeksi on kaavailtu Punaista merta (1 viikko) ja/tai kaakkois-Aasiaa tai Meksikoa (2 viikkoa). Etelän sukellusreissuista kiinnostuneet voivat ilmoittautua sihteerille.

 

ILMASÄILIÖIDEN TÄYTTÖ

Kurssilaiset ja muut, joilla ei ole omaa avainta, voivat tulla täyttämään keskiviikkoisin klo 18 - 18.30, jolloin soitatte päivystys vuorossa olevalle henkilölle joka tulee avaamaan oven ja auttaa täytössä mikäli se on tarpeen.

 

Mukavaa sukelluskautta kaikille!