Make your own free website on Tripod.com

3/2003

KESÄN 2003 TOIMINTAKALENTERI Kesäkauden suunnittelupalaverissa 9.5. sovittiin kesän viikonloppureissuista ja muista tapahtumista sekä niiden vetäjistä jäsenille lähetetyn toimintakalenterin mukaan. Vetäjiltä voit kysellä myös lisätietoja tapahtumista.

UIMARANTOJEN PUHDISTUS Puhdistettavat uimarannat jaetaan kerhohuoneella Hietasaaressa 27.5 klo 18.00, jonka jälkeen lähdetään puhdistamaan rantoja. Kaikki mukaan puhdistamaan uimarantoja, sillä tästä talkootyöstä saadaan myös rahaa kerhon toimintaan!

CMAS P1-KURSSIN AVOVESIKOE Reissuun lähdetään lauantaina 24.5. klo 8.00 Merimuseon laiturista Palosaaren Sundista ja paluu sunnuntaina 25.5. viimeistään klo 18.00 samaan paikkaan. Ajomatka kerhon majalle Rönnskäriin kestää noin kolme tuntia ja perillä sukelletaan sää- ja tuuliolosuhteiden sallimissa paikoissa. Ruokalista: Ota mukaan lihapullapurkki, jauhelihaa, muutama peruna, spagettia, tomaattimurskaa (="kolhoosiruokaa" varten). Lisäksi nuotiolla illalla paistettavaksi esim. makkaraa, lihapiirakoita tms. mitä haluat syödä illalla. Ota syötävää myös aamuksi (kahvi, tee ja puuro talon puolesta) ja välipaloja päivän mittaan naposteltavaksi. Varustus: Sukellusvarusteet (kurssilaisille järjestetään puuttuvat varusteet), makuupussi, lämpimiä vaatteita sekä sadevaatteet (olemme paljon ulkona), saunakamppeet (uimapuku, pyyhe, saippua yms) ja lisäksi mitä tarvitset viikonlopun aikana. Lisätietoja avovesikokeesta saa kouluttajilta: Jorma Vuollet, Ismo Ojala ja Jarkko Hirvelä

UIMAHALLIIN MYÖS KESÄKUUSSA Uimahalli on auki myös kesäkuussa ja kerhon käyttöön on varattu seuraavat torstai-illat 5.6., 12.6. ja 26.6. Allasvuorot ovat tuttuun aikaan eli 20.45-21.45. Hallista tulee olla ulkona viimeistään klo 22.00

KESÄN SUKELLUSLEIRI Kesän sukellusleirille lähdetään näillä näkymin vasta keskiviikkona 9.7. klo 18.00. Paluu leiriltä on sunnuntaina 13.7. iltapäivällä. Lisätietoja leiristä voi kysellä kerhon puheenjohtajalta. Lisätietoja leiristä tulee myös Stellan ikkunalle kesäkuun loppuun mennessä.

KESÄN VIIKONLOPPUREISSUT Kesällä reissuja vedetään ainakin oheisen toimintakalenterin mukaan. Mikäli vetäjiä ja sukeltajia löytyy vielä kalenterissa vapaille viikonlopuille, niin Stella on käytettävissä, kunhan reissun vetäjät ilmoittautuvat johtokunnalle hyvissä ajoin ennen suunniteltua reissua. Viikonloppureissuista ilmoitetaan vähintään kaksi päivää ennen reissua Stellan ikkunalla (mm. ruokalista ja kohde) ja mahdollisuuksien mukaan myös lehtien toimintapalstoilla. Reissun vetäjiltä voi myös tiedustella, missä päin Stella milloinkin on liikkeellä ja mahdollisuutta tulla mukaan reissulle esim. lauantaipäiväksi.

ARKI-ILTA SUKELLUKSET Arki-ilta sukellukset oheisen kalenterin mukaan. Kokoontuminen Stellalla Merimuseon rannassa tiistaisin klo 17.30, josta lähdetään sukeltamaan joko autoilla tai veneellä jonnekin.

RUOTSIN REISSU Kesän Ruotsin reissulle lähdetään perjantaina 18.7. klo 18.00 Merimuseon rannasta. Ruotsista palataan samaan paikkaan keskiviikkona 23.7. Ruotsin reissu on ensisijaisesti tarkoitettu vähintään P2-sukeltajille lähinnä kohteiden syvyyden takia. Lähtijöiden on myös varauduttava yöpymään teltoissa, sillä kaikki eivät välttämättä mahdu nukkumaan Stellalla. Lisätietoja reissusta voi kysellä puheenjohtajalta.

DELFIN RY 40 VUOTTA Kerhon 40-vuotista taivalta on tarkoitus juhlia tulevana syksynä lauantaina 11.10.2003. Stellalla ja Merimuseolla avoimet ovet noin klo 12- ja itse juhla alkaa klo 17.

SYKSYLLÄ ETELÄÄN? Todennäköisesti taas tulevana syksynä kerhon jäseniä on lähdössä ulkomaille sukeltamaan. Mikäli siis sukellusreissu etelän kirkkaisiin ja lämpimiin vesiin kiinnostaa, niin voit ottaa yhteyttä esim. kerhon sihteeriin.

ILMASÄILIÖIDEN TÄYTTÖ * Stellan kompressorilla reissujen aikana * Hietasaaren kerhohuoneen kompressorilla Kurssilaiset ja muut, joilla ei ole omaa avainta, voivat tulla täyttämään säiliönsä keskiviikkoisin klo 18.00 soittamalla ensin päivystysvuorossa olevalle henkilölle, joka tulee avaamaan ovet ja opastaa täytössä mikäli se on tarpeen. Päivystäjän kanssa voi myös sopia jonkin muun ajan, jos keskiviikkoilta ei sovi.

OSOITTEENMUUTOKSET Osoitteesi muuttuessa muistathan ilmoittaa uudesta osoitteestasi myös kerhon sihteerille Janne Koskimäelle , jotta jäsenpostisi löytää oikeaan osoitteeseen

Mukavaa alkavaa sukelluskautta kaikille!